ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 2ης ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ»  ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 2ης ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ»  ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή του ΔΠΜΣ «Περιβάλλον και Ανάπτυξη», μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών της 2ης Κατεύθυνσης Σπουδών «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών» για το ακαδημαϊκό έτος  2020 - 2021, αποφασίζει την επιλογή των παρακάτω (με αλφαβητική σειρά) :

A/A
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΣΧΟΛΗ/ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1
ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 

2
ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΘ
 

3
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
 

4
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
 

5
ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ
 

6
ΚΑΡΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ
Με την αίρεσηεπιτυχούς ολοκλήρωσης των  προπτ/κων υποχρεώσεων και προσκόμισης σχετικής έγκυρης βεβαίωσης

7
ΛΕΛΟΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΘ
 

8
ΜΑΝΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΘ
 

9

ΜΑΝΙΑΤΗ –ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑ
 

10
ΝΤΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΠΘ
 

11
ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ
 

12
ΣΥΡΤΑ ΕΥΚΛΕΙΑ
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
 

13
ΤΖΑΛΟΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ ΤΕΙ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 

14
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΘ
 

 

Μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020 οι επιλεγέντες θα πρέπει να στείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση envdev@mail.ntua.gr, αποδοχή της θέσης του μεταπτυχιακού φοιτητή. Στη συνέχεια η Ειδική Διατµηµατική Επιτροπή θα καθορίσει τα της διαµονής των µεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους.

Οι εγγραφές και η έναρξη των μαθημάτων της πρώτης εκπαιδευτικής περιόδου, σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΜΠ, θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Οκτωβρίου 2020. Λεπτομέρειες των σχετικών διαδικασιών θ’ ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Προγράμματος (http://environ.survey.ntua.gr).

Για την εγγραφή των τελειοφοίτων Πανεπιστημιακών Σχολών/Τμημάτων, οι οποίοι γίνονται δεκτοί με τον όρο επιτυχούς ολοκλήρωσης των προπτυχιακών υποχρεώσεών τους, η μέγιστη αποδεκτή αρνητική απόκλιση του τελικού βαθμού διπλώματος/πτυχίου από τον προσδοκώμενο βαθμό που δηλώθηκε στην αίτηση υποβολής υποψηφιότητας θα είναι 0,2 και θα πρέπει να προσκομίσουν τα ζητούμενα έγγραφα το αργότερο μέχρι τις εγγραφές της πρώτης εκπαιδευτικής περιόδου.

Αν κάποιοι από τους επιλεγέντες παραιτηθούν της θέσης του μεταπτυχιακού φοιτητή, παρακαλούμε θερμά για την άμεση τηλεφωνική και γραπτή ενημέρωση της Γραμματείας.

Σε περίπτωση παραίτησης μεταπτυχιακού φοιτητή μέχρι την έναρξη των εκπαιδευτικών διαδικασιών του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, θα κληθούν οι παρακάτω κατά σειρά επιλογής επιλαχόντες : 

A/A
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΣΧΟΛΗ/ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

1
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ

2
ΧΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

3
ΦΟΥΡΜΟΥΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ ΤΕΙ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

4
ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΕΧΝ/ΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους υποψηφίους μεταπτυχιακούς φοιτητές της 2ης Κατεύθυνσης Σπουδών «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών» για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής.

Η Επιτροπή εκτιμά ότι το επίπεδο των υποψηφίων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ενθαρρύνει τους υποψηφίους οι οποίοι δεν επελέγησαν το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν, να υποβάλουν αίτηση το επόμενο έτος. Τέλος, τους εύχεται κάθε επιτυχία στη ζωή και τη σταδιοδρομία τους.

 

Date: 
Saturday, July 25, 2020 - 2:45pm to Friday, July 31, 2020 - 11:45pm